X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

4. igralci Real Madrida na Copa America

Argentinska reprezentanca je danes začela priprave južnoameriškega nogometnega prvenstva Cope Americe 2011, ki bo potekalo v Argentini od 1. julija naprej. Med 26. igralci v ožjem izboru argentinskega selektorja Estebana Batista so kar štirje igralci Real Madrida: Angel Di María, Fernando Gago, Gonzalo Higuain in Ezequiel Garay.

Igralci so danes zjutraj se zbrali v prostorih argentinske nogometne zveza v Ezeizu, kjer so vsi igralci prestali zdravniški pregled, nato pa so začeli z rahlo telesno vadbo. Real Madrid bo skušal ohraniti mesto med tistimi, ki bodo na končnem seznamu vpoklicanih igralcev in bodo nato tudi igrali na najpomembnejšem in nogometnem dogodku v Južni Ameriki, ki je ob enem tudi najstarejše reprezentančno nogometno tekmovanje na svetu.

Real Madrid je klub z največjim zastopanimi igralci v širšem izboru argentinske reprezentance, potem ko mu sledi Inter Milan s 3. igralci, Barcelona (3), Manchester City (2) in Spartak Moskva z dvema igralcema.