X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Casillas

Iker Casillas je trenutno v Mehiki. Vratar Real Madrida se je udeležil nogometnega seminarja za otroke in pri tem odgovoril na nekaj vprašanj.

“Imam prečudovite spomine na zmago na svetovnem prvenstvu, saj Španiji več let ni dobro šlo in si je zaslužila nekaj tako velikega. Veselje, zadovoljstvo in ponos ob dvigu pokala so res neverjetni. Vedno dobim kurjo polt, ko vidim te slike.”

“Ko v letu 2002 nisem začel tekme na več tekmah, sem se zanašal na svojo moč. Duševna moč je najbolj pomembna stvar, ki jo mora imeti vratar, ali katerem koli drug nogometaš. Če jo boste imeli, boste še veliko dosegli.”

“Soočenje iz oči v oči na tekmi z igralca kot je Messi, je vratarjem vedno neprijetno, saj je zelo nadarjen. Kljub temu pa je vedno užitek igrati proti njemu. Sam bi raje videl, da bi vsak igralec bil 10 metrov stran od mene, kot pa da mi streljajo iz petih metrov, saj je potem lažje obraniti njihove strele.”