X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Novi dresi Real Madrida

imageshack.us

Novi dresi Real Madrida za sezono 2011/12 so od danes naprej tudi uradno na prodaj v vseh uradnih trgovinah Adidasa in Real Madrida ter v ostalih trgovinah. Dres, ki je kombinacija umirjene in elegantne oblike, vsebuje Adidasov logo, njegove tri prepoznaven črte, ime in številke posameznega igralca, vse to pa je v zlatih barvah. Na drugi strani pa sponzorski napis bwin ostaja v črni barvi.

Pri tem je prav tako potrebno poudarja, da je uporabljena nova tehnologija materiala dresa, ki da dresu dodatno vrednost, hkrati pa zmanjšuje težo oblačila. Domači dres bo tako znova krasil klasični polo ovratnik, ki ima na zadnji strani reliefno vtisnjeni začetnici kluba. Hlače in nogavice so ohranile klasično linijo, ki prav tako vsebujejo začetnici kluba “RM”.

Tehnologija ClimaCool za nadzor telesne temperature in potenja
Dres, ki je bil izdelana s tehnologijo izključno v lasti Adidasa, ClimaCool, pomaga športniku pri nadzoru telesne temperature ter potenja, kar omogoča uporabo tehničnih tkanin.

imageshack.us
imageshack.us
imageshack.us
imageshack.us
imageshack.us