X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Casillas

Med svojim obiskom v Mehiki, kjer je sodeloval pri različnih aktivnostih povezanih z nogometnim kampom, je Iker Casillas prav tako našel čas, da je spregovoril o Real Madridu. V intervjuju za televizijsko mrežo ESPN je kapetan Real Madrida spregovoril o ambicijah ekipe, prav tako pa je pohvalil tudi Cristiana Ronalda.

“Moramo počakati, da tako mlada ekipa dozori, vendar pa je že zrasel prvi zob, potem ko smo osvojili Copa del Rey. To je bil naslov, ki ga sam prej še nisem nikoli osvojila in ki je bil v zadnjem času nekako nedosegljiv za Real Madrid. Nismo ga osvojili kar dolgih 18 let in zato nam je zelo veliko pomenilo, da smo ga osvojili proti Barceloni, vendar pa se ne moremo zadovoljiti samo s tem.”

“Real Madrid mora vedno storiti še več. Upamo, da bomo naslednje leto osvojili še več naslovov, ker smo zelo ambiciozni. Naši cilji za naslednjo sezono morajo biti še višji. Hočem osvojiti vsak možen naslov. Sam sem osvojil že dva naslova Lige prvakov in bi zelo rad osvojil še tretji naslov. Prav tako sem do sedaj štirikrat osvojil ligaški naslov in bi zato rad osvojil še peti naslov. Vsako novo leto mora biti nov izziv.”

“Mourinho je sestavil konkurenčno in bolj agresivno ekipo. On nas je spremenil v bolj zrelo ekipo.”

“Valdano zapušča Real Madrid in v takšnem primeru je to škoda za Real Madrid, še posebej, ko nas zapušča nekdo, ki je bil tako dolgo vpleten v tem klubu. Vendar pa, kot sem že rekel pred dvema tednoma: Real Madrid bo vedno nad tem, nad Valdanom, nad Mourinhom, nad Casillasom in nad vsakim posameznikom, ki nosi ta dres. Ne moremo gledati nazaj, ampak moramo gledati naprej v naslednjo sezono.”

“Real Madrid je univerzalen občutek, ki presega naše meja in sega v vsakem kotiček našega planeta. V Real Madridu sem že vse od devetega leta naprej. Sam sem vedno navijal le za Real Madrid in zato si tukaj tudi želim umreti.”

“Škoda, da sam nisem nikoli imel priložnost igrati s Hugom Sanchezom. Nisem ga videl veliko igrati, saj sem bil takrat še zelo mlad, vendar pa vem veliko o njem od mojega očeta. Kljub temu se bom vseeno držal tega, česar doživljam sedaj s Cristianom Ronaldom. Nihče ne doseže 40 zadetkov v eni sami sezoni v prvenstvu le po nekem naključju. To mu je uspelo večkrat kot enkrat, zato mora biti zelo dober.”

“Cristiano je moj prijatelj in kolega, tovariš in prijatelj. In tudi sovražnik, ker večkrat razpravljava.”