X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Casillas predal svoje rokavice prvi dami Čila

Iker Casillas je po obisku Mehike odpotoval še v Čile, da bi še naprej promoviral projekt pomoči otrokom. Vratar in kapetan Real Madrida se je tako srečal s prvo damo Čila, Ceciliji Morelo in ji ob tej priložnosti tudi predal par rokavic, ki jih je sam uporabljal na lanskem svetovnem prvenstvu, kjer je Španija osvojila svetovni nogometni prestol.

“Delimo si veliko skupnih idej in mnenj o prihodnosti otrok,” je dejal Casillas, “Sam tukaj predstavljam samega sebe, Real Madrid, špansko reprezentanco in španski šport nasploh. Zelo sem hvaležen vsem za to, kako sem bil sprejet in upam, da imajo ljudje tukaj dober vtis o meni in o športu nasploh.”

Cecilia Morel je dejala, da obisk vratarja Real Madrida deluje kot “spodbuda” otrokom, da se udejstvujejo v športnih dejavnostih. Gospa Morela je predstavila tudi program, ki spodbuja ljudi, da imajo zdrave navade in pri tem dala Casillasu majico z logotipom programa.