X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Uradno obvestilo

Real Madrid C. F. obžaluje nesrečne izjave, ki jih je danes podal predsednik F. C. Barcelone, kljub temu pa jih razumemo, da jih je podal kot odgovor na pritisk, ki ga čuti njen upravni odbor s strani določenih medijev blizu kluba in zahtev po bolj agresivnem odnos do naše institucije.

V govoru so bila omenjena resna in lažna namigovanja v zvezi z nekaterimi poročili o uporabi drog v športu, ki nimajo nič v zvezi z Real Madridom C. F., zato so ta namigovanja za nas nerazumljiva, saj vsakdo, ki pozna naš klub, bo nemudoma in kategorično zanikal vsakršna takšna poročila v medijih, ki so bila objavljena.

Pomembno je vedeti s kakšnim pritiskom se sooča F. C. Barcelona, potem ko je uradno vložila pritožbo proti trenerju Real Madrida C. F. pri UEFA, nekaj kar se doslej v še ni zgodilo v odnosih med obema kluboma.

Kljub temu dogodku brez primere in izjavi, ki jo je podal predsednik F. C. Barcelone, in v dobro nogometa, si bo Real Madrid C. F. še naprej prizadeval, da bi imel najboljše odnose s F. C. Barcelona, kot jih ima z vsakim drugim klubu iz Španije in iz preostalega sveta.

Končno, Real Madrid C. F. še enkrat ponovno izraža svojo zavezanost k športnosti in vrednotam v nogometu, še zlasti k tistim o fair playu in nedvoumnem boju proti rasizmu. Klub obravnava vse to kot bistvenega pomena v športu, kar je dragocen vzor otrokom po vsem svetu.