X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Navijači izbrali Ronaldov najboljši gol

Uradna spletna stran Real Madrida, Realmadrid.com, je opravila anketo, v kateri jih je zanimalo, kateri gol Cristiana Ronalda v pretekli sezoni je bil najbolj všeč navijačem kraljevega kluba. Nesporni zmagovalec ankete je bil gol, ki ga je Ronaldo dosegel v finalu Cope del Rey proti Barceloni z glavo, ki je Real Madridu prinesel tudi tako dolgo pričakovan pokalni naslov.

Ronaldov gol z glavo je tako v anketi prejel 40,616 glasov od skupaj vseh 75,856 možnih glasov. Drugi najljubši gol po izboru navijačev je bil gol, ki ga je Portugalec dosegel 15. maja na El Madrigalu (9199 glasov), s katerim je izenačil rekord Huga Sancheza in Telma Zarre, ki sta dosegla 38 golov v eni sezoni La Lige. Navijači so na tretje mesto postavili gol, ki ga je Ronaldo dosegel proti Zaragozi dne 12. decembra (6454 glasov).

Navijači niso zmagovalnega gola izbrali le zaradi tega, ker je bil lep gol, ampak tudi zaradi same pomembnosti gola, potem ko je Cristiano dosegel edini gol na finalni tekmi v podaljšku (105. minuta). Pepe je ukradel žogo na sredini igrišča in jo podal Marcelu. Brazilec je nato poskušal preigrati Busquetsa, a je rajši odigral dvojno podajo z Angelom Di Marijo, ki je tako iz igre vrgel Alvesa. Sledil je predložek Argentinca v kazenski prostor Barcelone, ker je Ronaldo preskočil Adriana in z glavo dosegel odločilen gol, ki je prinesel Realu znova pokalni naslov po letu 1993.