X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Cristiano že med 20. najboljšimi strelci v zgodovini Real Madrida

Po samo dveh sezonah v belem dresu, se je Cristiano Ronaldo že zapisal v zgodovino Real Madrida. Portugalec je v dveh sezonah v kraljevem klubu dosegel že 86 zadetkov, kar pomeni, da je že sedaj med dvajsetimi najboljšimi strelci Real Madrida, med katerimi so igralci kot so Di Stefano, Gento, Butragueño, Puskas, Hugo Sanchez in Raul. Cristiano bo lahko prehitel vse omenjene legendarne strelce Real Madrida, če bo nadaljeval s takšnim tempom doseganja zadetkov.

Številke Cristiana Ronalda govorijo sami zase in te govorijo o igralcu, ki je pripravljen premagovati vsakodnevne ovire ter pustiti v svetu nogometa. Ronaldo je že začel pisati zgodovino Real Madrida in v samo dveh sezonah, potem ko je že sedaj med 20. najboljšimi strelci v zgodovini kluba, pred njim pa so samo še igralci kot so Molowny, Pirri, Amancio, Juanito, Santillana, Ronaldo in drugi.

V svoji prvi sezoni v belem dresu je Cristiano Ronaldo dokazil, da ima “nos” za zadetke, potem ko je dosegel skupaj 33 zadetkov: 26 v La Ligi in 7 v Ligi prvakov. Kljub temu pa je bila njegova druga sezona v Real Madridu še uspešnejša, potem ko je v španskem prvenstvu dosegel kar neverjetnih 40 zadetkov, temu pa je dodal še 7 zadetkov v pokalu ter 6 v Ligi prvakov.

Skupaj je tako Cristiano dosegel že 86 zadetkov in lahko smo prepričani, da se Portugalec ne bo ustali v tej številki. Portugalec trenutno zaseda 20. mesto na lestvici najboljših strelcev v zgodovini Real Madrida in tako grozi, da se bo kmalu še povzpel višje. Nenazadnje ima na svojem računu le dva zadetka manj kot Pruden, sedem manj kot Barinaga, trinajst manj kot Morientes, petnajst manj kot Zamorano, …

20 NAJBOLJŠIH STRELCEV V ZGODOVINI REAL MADRIDA
IGRALEC ŠT. GOLOV
Raúl 323
Di Stéfano 308
Santillana 290
Puskas 238
Hugo Sánchez 208
Gento 179
Pirri 171
Butragueño 171
Amancio 155
Míchel 130
Hierro 125
Pahíño 124
Juanito 121
Ronaldo 104
Molowny 104
Zamorano 101
Morientes 99
Barinaga 93
Pruden 88
Cristiano Ronaldo 86