X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Sahin – najbolj obetaven mlad igralec

Nuri Sahin je prva okrepitev Real Madrida za sezono 2011/12. Turškemu vezist trenutno kaže najboljše na spletni strani FIFA.com, kjer uporabniki strani glasujejo pred katerim mladim igralcem je najbolj svetla prihodnost. Sahinu tako trenutno kaže bolje kot Alexisu Sanchezu in Javierju Pastoreju, ki zasedata drugo in tretje mesto.

Nuri Sahin ima že sedaj precejšno prednost v glasovanju (potem ko je trenutno zbral kar 50 % vseh oddanih glasov uporabnikov spletne strani FIFA.com) za najbolj obetavnega mladega igralca, potem ko so daleč za njim Alexis Sanchez, Pastore, Gareth Bale, Ganso in Hazard, tako da kot kaže bo Turek tudi dobil naziv najbolj obetavnega mladega igralca. Trenutni rezultat je samo še dodaten dokaz tega, kako dobro sezono je imel Sahin v nemški Bundesligi, kjer je prejel tudi nagrado za najboljšega igralca sezone, podeljeno s strani sindikata poklicnih igralcev nemškega prvenstva in s strani nemške nogometne zveze.