X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Raphael Varane podpisal šestletno pogodbo

imageshack.us

Raphaël Varane je sedaj tudi uradno postal igralec Real Madrid. Mladi francoski branilec je danes podpisal pogodbo za kraljevi klub, kjer bo ostal kar naslednjih šest sezon. Florentino Perez, predsednik Real Madrid, in člani odbora so spremljali novega igralca belega dresa pri podpisu pogodbe ter mu ob enem tudi zaželeli dobrodošlico v novem domu.

Po uspešno prestanem zdravniškem pregledu v bolnišnico Sanitas La Moraleja, je Raphaël Varane odšel na Santiago Bernabeu, kjer je podpisal pogodbe s katero se je zavezal Real Madridu za naslednjih šest sezon. V sejna soba kluba je tako Varane podpisal pogodbo s predsednikom kluba Florentinom Perezom, ki mu je izrazil dobrodošlico v Real Madridu, poleg tega pa ga je obdaril z vrsto darili, med katerimi je bilo tudi pisalo s katerim je Francoz podpisal novo pogodbo. Po podpisu si je igralec vzel čas, da je občudoval vseh devet naslovov Lige prvakov, osem evropskih košarkarskih naslovov, kot tudi trofeje, ki jo je dobil klub za najboljši klub 20. stoletja.

imageshack.us imageshack.us imageshack.us
imageshack.us imageshack.us