X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Carvajal, Sarabia, Alex & Morata vpoklicani v špansko reprezentanco U-19

Kraljeva španska nogometna zveza (RFEF) je danes objavila celoten seznam vpoklicanih igralcev v reprezentanco do 19 let za priprave (od 4. do 15. julija 2011) na bližajoče evropsko prvenstvo U-19, ki bo potekalo od 16. julija do 1. avgusta 2011 v Bukarešti (Romunija). Med vpoklicanimi igralci španske nogometne zveze so tudi štirje igralci druge ekipe Real Madrida in sicer Carvajal, Sarabia, Morata in Alex Fernandez.

Četverica (Pablo Sarabia, Daniel Carvajal, Alex Fernandez in Alvaro Morata) je v pretekli sezoni igrala v Real Madrid Castilla ima tako pred seboj nove reprezentančne obveznosti, zaradi katerih ne bodo mogli sodelovati tudi na začetku priprav prve ekipe Real Madrida. Sicer pa so bili sedaj vpoklicani za priprave reprezentance do U-19, ki bodo potekale od 4. do 15. julija, nato pa bo selektor Julen Lopetegui objavil dokončni seznam 18-ih igralcev, ki bodo branili barve Španije na evropskem prvenstvu U-19, ki bo potekal v Romunija (od 16. julija do 1. avgusta).

Španija bo na evropskem prvenstvu v Romuniji igrala v skupini B in se bo tako v prvem delu pomerila z Belgijo (20.7.), Srbijo (23.7.) in Turčije (26.7.). Prvi dve reprezentanci iz skupine se bosta nato uvrstili v polfinale, ki bo na sporedu 29. julija, medtem ko se bo finale igralo 1. avgusta.

Lista vpoklicanih igralcev:
Arsenal: Mikel Ignasi Pons
Deportivo Alaves: Alejandro Vallejo Mínguez
Atlético Madrid: Borja González Tomas
Athletic Bilbao: Jon Edge in Jonas Ramalho Aurtenetxe Jimeno
FC Barcelona: Sergi Gomez Sola, Gerard Deulofeu Lazaro Rafael Alcantara Do Nascimento in Javier Espinosa González
RCD Espanyol: Edgar Badia Guardiola, Albert Blázquez Robles in Victor Alvarez Delgado
Real Madrid CF: Daniel Carvajal Ramos, Pablo Sarabia Garcia, Alejandro Fernandez Iglesias “Alex” in Morata Álvaro Martín
Malaga CF: Juan Miguel Jimenez Lopez “Juanmi”
Sporting Gijón: Gallego Juan Muñiz
Real Sociedad: Ruben Pardo Gutierrez
RCD Mallorca: Yeray Gomez Ferragut
Sevilla: José Gómez Campaign
Valencia: Alcacer Garcia Francisco “Paco”
Villarreal: Adrian Ortola Vaño