X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Canales in Pacheco vpoklicana v špansko reprezentanco U-20

Sergio Canales

Igralec prve ekipe Real Madrida, Sergio Canales in vratar ekipe Juvenil A, Fernando Pacheco, sta bila s strani selektorja Julena Lopeteguia vpoklicana na svetovno prvenstvo FIFA U-20, ki bo potekalo od 29. julija do 20. avgust v Kolumbiji. Omenjena igralca se bosta pridružila španski reprezentanci 16. julija v Las Rozasu, nato pa bosta skupaj s preostalimi reprezentanti 19. julija odpotovala v Manizales (Kolumbija), kjer bodo mladi španski reprezentanti nadaljevali priprave ter nato tudi igrali skupinski del svetovnega prvenstva.

Toda še pred začetkom tekmovanja se bo mlada španska reprezentanca ustavila v prestolnici Peruja, kjer bo 24. julija odigrala pripravljalno tekmo na stadionu National v Limi. Varovanci Lopeteguia bodo prvo tekmo v skupini C igrali 31. julija proti Kostarici. Španska reprezentanca U-20 se bo nato v skupini C pomerila še z Ekvadorjem in Avstralijo. V naslednji krog tekmovanja se uvrstita prvi dve reprezentanci iz vsake skupine ter štiri najboljše tretje uvrščene ekipe, ki bodo drugi krog tekmovanja igrale 9. in 10. avgusta. Španija se bo poskušal uvrstiti preko drugega kroga tekmovanja, s čimer bi izboljšala rezultat, ki ga je dosegla leta 2009 na svetovnem prvenstvu v Egiptu, kjer jo je v drugem delu izločila Italija (1-3).

KOLEDAR SVETOVNEGA PRVENSTVA U-20 KOLUMBIJA
DATUM TEKMA ČAS ** MESTO IGRANJA
31. julij Kostarika- Španija 22:00 Manizales
3. avgust Ekvador – Španija 00:00 Manizales
6. avgust Avstralija – Španija 00:00 Manizales
9.-10. avgust * Osmina finala
13.-14. avgust * Četrtina finala
17. avgust * Polfinale
20. avgust * Finale 4:00 Bogota

* Če se uvrstijo
** Po srednje evropskem času

Fernando Pacheco