X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Košarka – intervju: Laso

imageshack.us

Potem, ko je včeraj Pablo Laso podpisal dvoletno pogodbo s kraljevim klubom, je bil nato v tiskovnem središču stadiona Santiago Bernabeu tudi uradno predstavljen kot novi trener košarke ekipe Real Madrida.

“Imam srečo, da sem tukaj, ampak sam ne bi sprejel mesta trenerja ekipe, če sam ne bi čutil, da sem pripravljen na to.”

“To je ena izmed najboljših ekip na svetu. Upam, da bom imel dolgo in uspešno kariero tukaj. Moramo narediti še veliko stvari, vendar pa imamo že sedaj odlično ekipo.”

“Borili se bomo za zmago v vsakem tekmovanju, vendar pa vemo, da bo to težko. Naš kader je zelo močan in nam omogoča, da se borimo proti vsakomur, vendar pa ga moramo seveda še nekoliko izboljšati. Zaradi tega bomo delili trdo, da to tudi storimo.”

“Poskušali se bomo povezati z našimi navijači in vsem predstaviti vrednote Real Madrida medtem, ko bomo igrali. Trdo delo in zmage nam bodo pomagale doseči to. Obradović je bil neizkušen trener in je osvojil tri zaporedne naslove. Verjamem, da kar je pomembno je to, da se čutiš, da lahko opraviš delo.”

“Poznam navijače Real Madrida in prepričan sem, da je dobro, da jih skrbi, saj to pomeni, da jim ekipa veliko pomeni. Vem, da bomo imeli njihovo podporo, saj so oni vedno tukaj za ekipo.”

“V obrambi moramo biti agresivni, da bi imeli hitre protinapade. Moramo biti hitra ekipa s takšnimi igralci, da bi izkoristili prednosti, ki nam jih dajejo naše možnosti. Klubu ima veliko podporo za košarko ekipo in si zato prizadeva, da imamo enega od največjih proračunov in enega najboljših kadrov v Evropi.”

imageshack.us imageshack.us imageshack.us
imageshack.us imageshack.us imageshack.us