X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Granero praznuje 24. rojstni dan

Danes, 2. julija, Esteban Granero praznuje svoj 24. rojstni dan. Granero je prišel v mladinske vrste Real Madrida pri samo osmih letih, ko se je pridružil ekipi Benjamín A, nato pa je vezist preživel večino svoje nogometne kariere pri branjenju belega dresa. Leta 2007 se je preselil v Getafe za dve sezoni, kjer je s klubom iz predmestja Madrida debitiral v La Ligi. Z dobrimi igrami je Granero opozoril nase in v letu 2009 se je ponovno vrnil v svoj matični klub. V pretekli sezoni je Esteban osvojil tudi svojo prvo lovoriko z Real Madridom in sicer se je veselil naslova Copa del Rey.

2. julij 1987 se je rodil Esteban Granero, igralec kraljevega kluba, ki zelo dobro pozna prave vrednote Real Madrida. Po trinajstih letih učenja v mladinskih selekcijah Real Madrida je vezist postal vsestranski igralec ter s tem eden od ključnih igralcev za ekipo. Granero lahko na praktično vseh položajih na sredini igrišča, kar mu omogoča njegovo trdo delo, ustvarjalnost pri razvoju igri in njegova napadalna usmerjenost.

Granero je prvič oblekel beli dres pri osmih letih, nato pa pri Benjaminih (U-10) dosegel 83 golov. Z 17. leti je zaigral v španski reprezentanci do 19. let na Poljskem, kjer je Španija postala evropski prvak. V sezoni 2007/08 je v dresu Getafeja doživel prvenec v elitni španski La Ligi. Njegove dobre predstave so mu zagotovile, da se je po dveh letih vrnil v domači klub. V pretekli sezoni je “El Pirata” skupaj tako v Ligi prvakov, v La Ligi in v španskem pokalu odigral 32 tekem, od tega jih je 13 začel v prvi postavi.

Nogomet je strast Granera, zaradi česar je poleti leta 2010 v tesnem sodelovanju s fundacijo Real Madrida odprl vadbeni center Estebana Granera. Pred začetkom priprav na novo sezono ima vezist le eno željo ob svojem rojstnem dnevu in ta je, da bi še naprej bil uspešen v Real Madridu, ki se odraža v njegovi definiciji: “predanost in navdušenje za delo v klubu mojega življenja.”

V imenu slovenske Real Madrid navijaške skupnosti, želimo Graneru še veliko dobrih tekem in veliko uspehov v dresu Real Madrida. Feliz Cumpleaños Granero!