X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Sahin

Nuri Sahin je v intervjuju za španski športni dnevnik As delil svoje navdušenje ob začetku dela v Real Madridu. Njegova poškodba kolena je popolnoma pozdravljena in zato Nuri verjame, da si lahko izbori mesto v začetni postavi Joseja Mourinha.

“Začenjam verjeti, da je vse to resnično. S podpisom za Real Madrid so se mi uresničile sanje. Imam veliko zaupanje v sebe in mislim, da si bom izboril mesto v začetni postavi, če se bom izognil poškodbam.”

“Počutim se tako dobro kot sem se počutil pred poškodbo. Trenirati nameravam tako trdo kot moji soigralci, saj sem zelo navdušen, da začenjam to novo obdobje.”

“Moj agent mi je povedal, da naj pričakujem telefonski klic od nekoga iz Real Madrida. Pet minut kasneje sem se oglasil na telefon in sem bil šokiran, ko sem se zavedal, da me kliče Mourinho. Sprva sem mislil, da gre za kakšno šalo. Hočem, da se počitnice čim prej končajo, ker komaj čakam, da začnem z delom.”

“Zinedine Zidane je eden od mojih vzornikov in zato bom poskušal doseči vse to, kar je njemu uspelo v Real Madridu.”

“Barcelona je v optimalni formi, vendar pa je bil Real Madrid imenovan za najboljši klub prejšnjega stoletja, kar pomeni, da smo še vedno najboljša ekipa na svetu.”