X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Michel Martelly obiskal Santiago Bernabeu

imageshack.us

Predsednik Real Madrida, Florentino Perez, je danes zjutraj na stadionu Santiago Bernebeu sprejel Michela Martellya, predsednika Haitija. Martelly se je ob tej priložnosti zahvalil Real Madridu za podporo Haitiju pred in po potresu leta 2010.

Predsednik Haitija je prispel na stadion z veleposlanikom Haitija v Španiji, Yolettom Azor-Charlesom. Na stadionu ga je najprej pozdravil podpredsednik fundacije Real Madrid, Enrique Sanchez, kasneje pa ga je v svoji pisarni sprejel tudi Florentino Perez, kjer sta se predsednika zapletla v krajši pogovor. Sledil je obisk sejne sobe upravnega odbora kluba, kjer je Martelly lahko občudoval devet evropskih nogometnih naslovov, osem evropskih košarkarskih naslovov in nagrado FIFA za najboljši klub 20. stoletja.

Ob tej priložnosti je Martelly s strani Pereza prejel tudi podpisan dres in repliko stadiona, nato pa sta se ob odpravila na ogled igrišča in slačilnic.

Michel Martelly
“Moram vam povedati, da je to res impresivno. Potem dejstvu, ko sem gledal ta stadion več let na televiziji in da sem sedaj tukaj, dobim kar kurjo polt. To je del dediščine Madrida in tudi sveta, ker Real Madrid sedaj ne pripada samo Madridu, ampak tudi preostalemu svetu. Tukaj smo videli igrati najboljše igralce na svetu. Prav tako sem sam navdušen nad organizacijo. Postavil sem nekaj vprašanj glede tega in se mi zdi vse to zelo impresivno.”

“Naj vam povem, da je bil Real Madrid vpletena na Haitiju z izobraževanjem že prej. Po potresu pa je sodeloval tudi pri humanitarni pomoči. Pred nekaj dnevi so imeli tukaj dobrodelno večerjo na igrišču, s katero so še dodatno pridobili denar za nadaljnje izobraževanje. Mislim, da je to super, odlična poteza in zato se želimo zahvaliti Real Madridu, da se je poleg odlične zabave in vzor profesionalizma, prav tako dotaknil srce ljudi na Haitiju in njihovih življenj. Real Madrid je dal ljudem priložnost, da gredo v šolo in da imajo lepo prihodnost. Rad bi se zahvalil vsem ljudem v Madridu in ljudem v Real Madridu. Ljudje iz Haitija cenijo vse to in zato tega nikoli ne bodo pozabili.”

imageshack.us imageshack.us imageshack.us
imageshack.us imageshack.us imageshack.us
imageshack.us imageshack.us imageshack.us