X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Mourinho: “V Los Angelesu se počutimo domače”

imageshack.us

Real Madrid in Los Angeles Galaxy sta imela skupno novinarsko konferenco v Los Angelelsu, kjer sta predstavila prijateljsko tekmo, ki jo bosta kluba odigrali v soboto ob 19:00 po pacifiškem času (nedelja 4:00 po našem času, op.p.). Jose Mourinho, Iker Casillas in Cristiano Ronaldo so spregovorili v imenu Reala Madrida, medtem ko so Bruce Arena, Landon Donovan in David Beckham spregovorili v imenu LA Galaxya.

imageshack.us imageshack.us

Jose Mourinho, trener Real Madrida
“Moji nogometaši so psihično izmučeni po počitnicah in po prvem treningu. Še bolj bodo utrujeni danes popoldne ter še bolj jutri. Imamo nove mlade nogometaša, ki bodo potrebovali čas, da se prilagodijo. Morajo biti mirni in te tekme jim bodo pomagale pri hitrejši prilagoditvi.”

“Real Madrid se počuti domače v Los Angelesu. Vsi želimo čestitati Davidu Beckhamu, da je ponovno postal oče.”

“Že dolgo časa vem za podaljšanje pogodbe Sergia Ramosa in Pepeja. Zgleda, da se sedaj stvari resnično spreminjajo v Realu Madridu, ko mediji izvejo za stvari za katere mi hočemo, da jih izvedo.”

“Vesel sem, da imam mlado ekipo pri kateri je Iker, ki je 30 let star, drugi najstarejši igralec v ekipi. Ta ekipa ima še veliko prostora za napredek.”

imageshack.us imageshack.us

Iker Casillas
“Imamo zelo mlado ekipo, ki se mora ujeti med seboj in ki mora osrečiti klub. Prav tako sem vesel, ker vsi štirje vratarji prihajajo iz naše lastne akademije in sam sem vedno govoril, da od tam prihajajo najboljši vratarji. Vsi imajo pred seboj obetajočo prihodnost in ponosen sem, da imajo ljudje upanje v te mlade nogometaše.”

imageshack.us imageshack.us

Cristiano Ronaldo
“Fabio Coentrao je zelo vesel in navdušen. To je odlična priložnost za njega, da še napreduje in zato bo dal vse od sebe za ta dres. Vsem bo pokazal kako odličen nogometaš je.”

“Ta tekma nam bo pomagala, da pridemo nazaj v form in ob tem se bodo ljudje lahko zabavali kljub temu, da so se naša priprave pred sezono šele začele.”

imageshack.us

David Beckham
“Real Madrid je bil moja prva ekipa po Manchestru Unitedu in vesel sem, da se bom pomerili proti njim. Imajo mlado in talentirano ekipo igralcev. Cristiano in Casillas sta del neverjetne ekipe.”

imageshack.us

Donovan
“To je odlična izkušnja in vesel sem, da sem jo dobil. Morda je res le prijateljska tekma, vendar pa je raven našega nasprotnika visoka in to pove kako pomembna je ta tekma.”

imageshack.us

Arena, trener LA Galaxya
“To bo čudovita tekma v kateri bodo ljudje uživali ob gledanju dveh dobrih ekip. Ne verjamem, da imamo prednost, ker je Real Madrid odlična ekipa.”

imageshack.us imageshack.us imageshack.us