X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Galatasaray nasprotnik Reala za pokal Santiaga Bernabeu

Real Madrid se bo na 33. izvedbi pokala Santiaga Bernabeu v sredo, 24. avgusta 2011, pomeril proti turškemu Galatasarayu. Varovanci Joseja Mourinha bodo branil naslov, ki so ga osvojili lani proti Peñarol Montevideo.

Galatasaray bo prvi turška ekipa, ki bo igrala na pokalu, ki ga Real Madrid igra v spomin na legendarnega predsednika Santiaga Bernabeu. Galatasaray je v pretekli sezoni končal na osmem mestu v turški ligi, v zadnjem času pa sta ekipo okrepila Ujfalusi in Elmander.

Real Madrid in Galatasaray sta se do sedaj trikrat pomerila med seboj. Prvič sta igrala med seboj leta 2000 v evropskem super pokalu, ki so ga dobili Turki zahvaljujoč zadetku v podaljšku. Drugič sta se ekipi pomerili spet nekaj mesecev kasneje v četrtfinalu Ligi prvakov, potem ko je Galatasaray zmagal s 3-2 na prvi tekmi v Carigradu, vendar pa so nato napredovali v naslednji krog igralci kraljevega kluba, saj so na povratni tekmi na Bernabeu slavili s 3-0.