X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Ramos & Pepe

imageshack.us

Sergio Ramos in Pepe sta stopila pred medije med pripravami v Los Angelesu. Oba igralca sta izrazila svoje zadovoljstvo ob podaljšanju pogodbe z Real Madridom.

Ramos
“Uresničile so se mi sanje s podaljšanjem pogodbe in sedaj se bom potrudil, da bo čim dlje tukaj. Moja prva misel je bila, da ostanem tukaj, saj sem se vedno počutil cenjenega.”

“Zelo smo navdušeni nad začetkom nove sezone in pri tem smo odločeni, da popravimo napake, ki smo jih naredili v lanski sezoni. Razmišljamo le o tem, kako se čim bolje pripraviti, tako na ekipni kot tudi na individualni ravni. Mourinho je resen in zahteven. Ekipa potrebuje vodjo, ki bo vse vodil pravilno in konstantno skrbel za stabilnost. Mourinho je idealni za to delo in zaradi tega smo vsi veseli.”

“Zidane je idealen za delo, ki ga opravlja. Ponosni smo, da imamo njegovo podporo in da je naš zagovornik v izvršnem odboru kluba in trenerskem štabu. Njegove izkušnje bi nam igralcem lahko še zelo pomagale, saj smo še mladi in ambiciozni. Njegova vrata so nam vedno odprta, če imamo kakšen problem.”

“Varane je še mlad in ima pred seboj še obetajočo prihodnost. Zidane ga je priporočil z razlogom. Upamo, da se bo čim prej popolnoma vključil v ekipo. Je hiter, trden v obrambi in ima odlično gibanje z žogo.”

imageshack.us
imageshack.us imageshack.us

Pepe
“Srečen sem v Real Madridu in zato sem vesel, ker bom ostal v okolju v katerem želim biti. Pri podaljšanju pogodbe je veliko vlogo odigral tudi trener.”

“Treningi so zelo naporni. Zvečer si želimo le svojih postelj za počitek.”

“Kaka je odličen igralec. Upam, da se bodo stvari odvile v pravo smer in da nam bo lahko pomagal. Zelo bo koristen za nas in lahko veliko prinese ekipi.”

“Coentrao je fenomenalen igralec in sedaj je še v odličnem klubu. Trdo dela in pametno igra, ko ima žogo v svojih nogah.”

imageshack.us
imageshack.us imageshack.us