X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Morata, Carvajal & Alex na končnem seznamu vpoklicanih igralcev

Španska nogometna zveza je danes objavila seznam 18. igralcev, ki bodo branili barve španske reprezentance do 19 let na evropskem prvenstvu v Romuniji, ki bo trajal od 16. julija do 1. avgusta. Med vpoklicanimi igralci so tudi trije igralci Real Madrid Castille in sicer Carvajal, Morata in Alex, na katere bo trener Ginés Meléndez zagotovo resno računal na zaključnem turnirju. Real Madrid bo tako prispeval največ igralcev med vsemi klubi, ki imajo svoje predstavnike med 18. vpoklicanimi igralci.

Trio Real Madrid Castille, ki ga sestavljajo Daniel Carvajal, Alex Fernandez in Alvaro Morata se odpravlja na nov mednaroden turnir. Tokrat so bili omenjeni trije igralci vpoklicani s strani selektorja Ginésa Meléndeza za prihajajoče evropsko prvenstvo U-19 v Romuniji. Poleg tega je med 18- igralci tudi Pablo Sarabia, ki je do nedavnega prav tako igral v Castilli, od sedaj naprej pa bo igral za Getafe. Španska reprezentanca se bo odpravila v Bukarešto, kjer bo potekalo prvenstvu, 16. julija. Španija bo v prvem delu igrala v skupini B skupaj z Belgijo (20. 7.), Srbijo (23. 7.) in Turčije (26. 7.). Prvi dve ekipi iz skupine se bosta uvrstili v polfinale, ki se bo igralo 29. 7., medtem ko bo finale na sporedu 1. avgusta.

Lista vpoklicanih igralcev po klubih:

REAL MADRID: Carvajal, Álex in Morata
ESPANYOL: Edgar Badia in Albert Blázquez
ATHLETIC BILBAO: Aurtenetxe in Ramalho
FC BARCELONA: Sergi Gómez in Deulofeu
ARSENAL: Ignasi Mikel
ATLÉTICO MADRID: Borja González
MALAGA: Juanmi
SPORTING GIJON: Juan Muñiz
REAL SOCIEDAD: Rubén Pardo
SEVILLA: Campaña
VALENCIA: Paco
VILLARREAL: Adrián Ortola
GETAFE: Sarabia