X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Carvalho & Coentrao

imageshack.us

Ricardo Carvalho in Fabio Coentrao sta po prvem treningu tretjega dne priprav Real Madrida v Los Angelesu, skupaj spregovorila z mediji.

Coentrao
“Čas bo pokazal, če je cena mojega prestopa častna ali bo ta dodala še večji pritiska na mene. Sam se lahko odzovem na igrišču in želim dokazati, da imam dovolj kakovosti, da sem vreden vsakega zneska. Dlje časa kot bom treniral v tej ekipi, bolj bom bil samozavesten.”

“Imamo nekaj zabavnih trenutkov, kar je dobro v teh dneh trdega dela. Včasih igramo med seboj kot to igrajo prijatelji, vendar pa treniramo tudi veliko bolj resno.”

imageshack.us
imageshack.us imageshack.us imageshack.us

Carvalho
“Ekipe Joseja Mourinha napredujejo vsak dan in mislim, da je to razlog zakaj je njegova druga sezona v ekipi uspešnejša od prve. Poleg tega se tudi mi vsi poznamo med seboj boljše. Napredujemo vsak dan. Trudimo se izboljšati določene vidike nogometa in tako doseči napredek v naši igri.”

“Naše nove okrepitve so zelo dobre. Še vedno je prekmalu, da bi govorili o njih, vendar pa verjamem, da bo ekipa napredovala. Zidane je vedno z nami, kar je pomembno zato, ker imamo veliko spoštovanje do njega. On je tukaj, da nam pomaga. Glede Kaka vsi vemo, da je imel težko sezono, toda sedaj je vse v redu z njim. Vsi se zavedamo njegovih kvalitet in zato smo prepričani, da nam lahko veliko pomaga.”

imageshack.us
imageshack.us imageshack.us imageshack.us