X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

Jose Mourinho spregovoril z mediji po zmagi Real Madrida s 4-1 LA Galaxyu.

“Srečen sem. Tekma je bila težka, vendar pa smo jo odigrali zelo veliko intenzivnostjo. Zmaga ni bila najbolj pomembna stvar. Kar je pomembno je to, da ekipa pride v dobro formo in danes sem poleg tega zadovoljen z odnosom igralcev. Imamo zelo dobro ekipo in danes smo uporabili dve različni postavi. Kljub temu pa še vedno nismo uporabili vseh kvalitetnih igralcev kot so to Di Maria, Higuain in Sahin. Vsak dan delamo bolje in smo pripravljeni na tekmovanja.”

“Ne govorim rad o vsakem posamezniku. Ekipa je odigrala dobro in pokazala uravnoteženo predstavo v obeh polčasih. Tekma je bila pomembna za Coentra, saj mu je pomagala pri prilagajanju na ekipo. Callejon je igral dobro in Varane je prav tako pokazal dobro predstavo. Za njega je zelo pomembno, da pokaže, da je pripravljen in da dela v isto smer kot ostali.”

“Odlična ekipa ne more izbirati katero tekmovanje bi raje osvojila. V lanski sezoni smo osvojili naslov Copa del Rey, vendar vemo, da sta Liga prvakov in La Liga pomembni tekmovanji, zato bomo poskusili osvojiti tudi ta naslova. Majhni detajli naredijo razliko med osvojitvijo in izgubo naslova. Ponavadi je tako, da bolje kot si pripravljen, več možnosti imaš. Upam, da bodo ti majhni detajli na naši strani. Mi lahko edino obljubimo to, da bomo nadaljevali s trdim delom.”

“Poskušal bom narediti, da bodo igralci iz akademije igrali pomembno vlogo v prihodnosti te ekipe, saj bodo za nas zelo pomembni in uporabni. Verjamem, da nam lahko zelo pomagajo.”

“Zidan je eden od nas. On odlično ve kako poteka skupinsko delo in sposobnost, da nam zelo pomaga. Sam se ob njem počutim udobno in pomembno je, da je z nami, ko imamo lahko na klopi tako veliko ljudi.”