X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Arbeloa & Albiol

imageshack.us

Alvaro Arbeloa in Raul Albiol sta dan po prvi tekmi med pripravami na novo sezono proti LA Galaxyu (1-4), kjer so beli prikazali odlično igro, spregovorila z mediji.

Arbeloa
“Ta ekipa je ena izmed najboljših v zgodovini Real Madrida. Na vsake štiri dni imamo tekme in zato je pomembno imeti tako konkurenčen kader. Vemo kakšne imamo potrebe in kaj nam je všeč, zato se pripravljamo, da bomo zato dali vse od sebe.”

“Varane je že sedaj kar dober, glede na to, da je komaj prišel. Je zelo zrel in se je vključil v ekipo brez poznavanja jezika, kar ni enostavno, saj sem to izkusil že na svoji lastni koži. Je centralni branilec z odličnimi pred pozicijami.”

“O Barceloni bomo začeli razmišljati šele teden pred začetkom prve tekme španskega super pokala. Pred nami je še veliko dela in razmišljamo le o pripravah.”

“Za trenerja je vedno pozitivno, da ima vsestranske igralce, še posebej, če imaš več poškodovanih igralcev.”

imageshack.us imageshack.us imageshack.us

Albiol
“Zmage nam je dal pozitivne zaključke. Že v lanski sezoni smo igrali pri LA Galaxyu in je bila tekma veliko bolj težka. Leto po zadnji tekmi proti njim smo pokazali, da smo veliko napredovali. V sredo nas čaka že novi test, zato je pomembno, da se kar se da najboljše pripravimo do prve uradne tekme. “

“Varane je velik potencial. Ko se bo še bolj privadil na to, kaj pomeni biti v Real Madridu, bo še boljši. Pomembno je imeti takšnega branilca za prihodnost.”

“Smo na začetku priprav in zato je najbolj pomembna stvar, da delamo kot ekipa in da počasi napredujemo.”

“Zaenkrat nimamo pretiranih težav s poškodbami. Kaka je začel dobro in to je zelo pozitivno. Imamo po dva igralca na vsakem igralnem položaju in morajo biti pripravljeni na sezono, ki bo zelo dolga.”

“Sem veliko boljše pripravljen kot v lanski sezoni, ko sem bil med pripravami na sezono poškodovan. Sedaj sem v redu in poskušam priti v najboljšo formo kar se da hitro, da bom tako lahko igral na visokem nivoju. Obstaja velika konkurenca, saj igram v Real Madridu, vendar pa sem pripravljen. Moram dokazati, da lahko trener računa name.”

imageshack.us imageshack.us imageshack.us