X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Callejon & Adan

imageshack.us

Antonio Adan in Jose Callejon, oba prihajata iz Realove mladinske akademije, sta dan pred tekmo proti Chiavasu spregovorila z mediji.

Callejon
“Ko sem igral za Espanyol, sem ekipo spremljal preko televizije. Sedaj so se mi uresničile sanje, ko si delim slačilnico z njimi. Tega nisem pričakoval in zato hočem to izkoristiti. Vsi so me presenetili, še posebej Casillas, Ramos, Cristiano Ronaldo in Kaka. Iz vsakega dne, ki ga preživim z njimi, potegnem nekaj pozitivnega in se nekaj novega naučim.”

“Akademija Real Madrida je ena izmed najboljših na svetu. To, da lahko odideš igrati v nek drug klub ti pomaga, da dozoriš tako kot igralec, kot tudi kot oseba.”

“Coentrao je odličen igralec. Dokazal je kako vsestranski je lahko na zadnji tekmi. V tem letu bo zelo pomemben za nas.”

imageshack.usimageshack.us imageshack.us

Adan
“Pred menoj je najboljši vratar na svetu, toda veliko ljudi bi v tem trenutku zamenjalo mesto z menoj. Sem še zelo mlad in ni boljšega kot se je učiti od Casillasa.”

“Akademija Real Madrida je vedno ustvarjala dobre vratarje. Vsi štirje sedanji vratarji prve ekipe smo prišli iz dna. Jesus in Tomas delata zelo dobro in prepričan sem, da bosta enkrat branila mrežo Real Madrida.”

“Silvino Louro je del najboljšega trenerskega štaba tukaj. Vedno izvleče najboljše iz vratarjev, ki jih trenira in zaradi tega dela z najboljšimi na svetu.”

imageshack.usimageshack.us imageshack.us