X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

“To bo odlična sezona”

imageshack.us

Callejon, Coentrao, Sahin in Varane so novi obrazi v ekipi, ki je trenutno na pripravah pred sezono v Los Angelesu. Z Real Madridom trenirajo komaj en teden, vendar pa so že našli recept kako biti uspešen v kraljevem klubu: “Obljubljamo delo in še več dela.” To je njihovo dnevno načelo, ki jim pomaga pri čim hitrejši prilagoditvi s preostalim delom ekipe, ki jo smatrajo za eno veliko družino. Glede na do sedaj videno v ekipe, pa prav vsi nimajo nobenih dvomov glede tega, da “bo to odlična sezona.”

imageshack.us

“Želimo biti uspešni v Real Madridu.” Ta stavek jasno nakazuje miselnost Sahina, Coentraa, Varaneja in Callejona, kar pa dokazuje tudi predstava, ki so jo zadnje trije prikazali na prvi tekmi Real Madrida med pripravami na novo sezono. Portugalski branilec si je tako z odlično igro celo prislužil nagrado “Igralec tekme”, zaradi česar je prejel pohvale s celotnega sveta, na drugi strani pa je Callejon dosegel prvi zadetek Real Madrida na tekmi. V drugem polčasu je svoje kvalitete in veliko resnosti za svoja mlada leta pokazal tudi Francoz Varane.

imageshack.us

Projekt vodi Jose Mourinho, “najboljši trener na svetu.” Najboljši način, da prepričaš FIFA Trenerja leta za leto 2010 med njegovim drugim letom v klubu (ki so vedno njegova najboljša leta v vsaki ekipi, ki jo je do sedaj treniral) je ta, da “obljubimo delo in še več dela.”

imageshack.us

Za štiri izmed novih letošnjih okrepitev (Altintop ni odpotoval v ZDA, op.p.) je že devet dni treningov s svojimi novimi soigralci, ki so v lanski sezoni osvojili Copo del Rey in takoj so videli, da so res kot ena velika družina. Vsi bodo delali skupaj, da bi osvojili vse možne lovorike in verjamejo, da “bo to odlična sezona.”

imageshack.us imageshack.us
imageshack.us imageshack.us