X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Chivas Guadalajara 0-3 Real Madrid

imageshack.us

Real Madrid je tudi na drugi tekmi priprav na novo sezono prikazal solidno igro, s katero je premagal ekipo Chivas Guadalajara. Cristiano Ronaldo je v samo devetih minutah s hat-trickom odločil vse dvome o zmagovalcu ter tako priigral svoji ekipi že drugo zaporedno zmago na pripravah v ZDA.

Coentrao je začel v začetni postavi Real Madrida, potem ko je v zadnjih minutah zamenjal Xabi Alonsa. Portugalec je bil zelo aktiven kot centralni vezist in se je tako povsem vživel na novem igralnem mestu, saj je tako kradel žoge nasprotniku, kot tudi razigraval svoje soigralce. Real Madrid je v prvem polčasu velikokrat prišel do vrat Chivasa, pri čemer je imel Cristiano Ronaldo dve lepi priložnosti za zadetek v prvih sedmih minutah tekme, vendar se je v obeh primerih odlično izkazal vratar Luis Michel.

Mehiška ekipa med seboj trenira veliko dlje kot ekipa Real Madrida, kar pomeni, da bi morala biti telesno bolje pripravljena, vendar so Mehičani samo enkrat ogrozili vrata Adana, pa še takrat je odlično posredoval Varane. Mladi francoski branilec je bil aktiven v obeh kazenskih prostorih in je tako imel tudi lepo priložnost za zadetek z glavo nekaj minut kasneje, a je njegov strel vratar Luis Michel obranil, tako da je po prvem polčasu ostalo pri rezultatu 0-0.

Z novimi igralci na igrišču, se je ritem igre nekoliko upočasnil v drugem polčasu, vendar pa je Real še vedno velikokrat prišel do vrat Chivasa. Luis Michel je bil prisiljen, da se je še enkrat več izkazal pri strelu Callejona z razdalje, kasneje pa še pri strelu Benzemaja, ki je prejel odlično podajo s strani Özila. Francoski napadalec je znova poizkušal šest minut kasneje, vendar je vratar Chivasa še enkrat odlično posredoval.

Zadetek Real Madrida je praktično visel v zraku, kar je v nadaljevanju potrdil Cristiano Ronaldo. Prvi zadetek je Portugalec dosegel po dobri podaji Benzemaja z desne (72′). V 73. minuti je zadel vratnico, potem ko je prejel dolgo podajo Callejona. Svoj drugi zadetek je Ronaldo dosegel iz 11. Metrov, potem ko je bil Arellano znotraj kazenskega prostora nepravilno zaustavil Pepeja (75′), medtem ko je tretji zadetek dosegel po podaji Özila (81′).

Stadion: Qualcomm (San Diego, ZDA)
Sodnik: Ricardo Salazar
Chivas Guadalajara 0-3 Real Madrid
Cristiano Ronaldo 72., 75. (11 m), 81.

Chivas Guadalajara: Luis Michel; Esparza, Reynoso (Margallón, 54′), Medina (Gallardo, 67′), De Luna; Araujo, Mejía; Fabián (Jesús Sánchez, 78′), Ponce (Ledesma, 74′); Medina (Nava, 83′) in Arellano (Antonio Salazar, 78′)

Real Madrid: Adán (Casillas, 46′); Arbeloa (Nacho, 46′), Varane (Albiol, 46′), Carvalho (Pepe, 46′), Marcelo (Casado, 82′); Coentrao, Granero, Kaká (Callejón, 46′), Özil (Jesé, 82′); Benzema (Joselu, 78′) in Cristiano Ronaldo

imageshack.us imageshack.us imageshack.us
imageshack.us imageshack.us imageshack.us