X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

Jose Mourinho je izrazil svoje zadovoljstvo z zmago 3-0 svoje ekipe proti ekipi Chivas Guadalajara v San Diegu.

“Cristiano Ronaldo je vedno ambiciozen in zaradi njegovega ponos lahko igra kjerkoli. Vedno si želi doseči zadetek in vedel je, da smo si želeli zmagati. Želel si je doseči več zadetkov, kar nam bo dalo med sezono lepo priložnost, da osvojimo vse točke na vsaki tekmi. Njegov odnos je fantastičen.”

“Ta tekma je bila odličen trening za nas. Že leta prihajamo sem, da se pomerimo z ameriškimi in mehiškimi ekipami. Take tekme so težke in so dobre za pripravo ekipo. Te ekipe se odlično in agresivno branijo in to je tisto kar rabimo. Nimamo nobene želje po lahkih tekmah.”

“Coentrao je v ekipi zaradi tega, ker lahko igra na veliko igralnih položajih. Klub sem prosil za okrepitev z 25 milijonov vrednim igralcem, ker je vsestranski in ne, da bo dela konkurenco Marcelu. Še nikoli ni igral na mestu centralnega vezista, toda imel sem občutek, da se bo dobro odrezal. Alonso, Granero in Khedira so igralci, ki se držijo svojega igralnega položaja, medtem ko Fabio pokriva več prostora. V našo igro lahko prinese drugačno dinamiko. Sprva sem si želel, da bi igral 45 minut, toda igral je celo tekmo zaradi Xabijeve poškodbe.”

“Edino resnejšo poškodbo, ki smo jo utrpeli, je bila poškodba Sahina, toda pričakujemo, da bo že okreval do časa, ko se bomo odpravili na Kitajsko. Xabi ima manjše bolečine v hrbtu, podobne težave pa ima tudi Khedira. Pepe in Varane lahko prav tako igrata ne mestu centralnega vezista. Imamo ekipo, ki smo si jo želeli. Še en napadalec bi nam dal ekipo, ki smo si jo vedno želeli. Zahtevati več igralcev je daleč od mojih misli.”

“Všeč mi je delo z majhno ekipo in zato dnevno treniram situacije deset na deset. Rad bi imel ekipo 20. ali 21. Igralcev, saj to daje možnosti za vključitev mladih igralcev, ki bi morali prav tako igrati. Zavržen ni pravi način za opis igralca, ki ne bo imel priložnosti igranja. Morali bi raje reči, da ni imel možnosti. Garay je dokazal, da je resen in ambiciozen profesionalec. Odšel je v odličen klub in v državo s kakovostnim načinom življenja. Ostali bi morali sprejeti veliko možnosti, ki jih ponuja Real Madrid.”