X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Fundacija Real Madrida prejela nagrado Nogomet je več

Real Madrid in njegova fundacija sta prejela nagrado Fundacije Nogomet je več s strani Družbeno odgovornih podjetij, ki tako klubu priznava njegovo vlogo pri prizadevanju izboljšanja socialnih zadev. Podpredsednik Fundacije Real Madrida in sekretar upravnega odbora kluba, Enrique Sanchez, je prejel nagrado Nogomet je več od generalni direktor Hanspeterja Rothmunda in Jurgena Buschmanna v sobi upravnega odbora na stadionu Santiago Bernabeu.

Velika čast je za Real Madrid in njegovo fundacijo, da je prejel nagrado s strani Družbeno odgovornih podjetij Fundacije Nogomet je več, saj to priznava našo socialno delo, kar je bistvenega pomena za nas,” je dejal Sanchez.

Fundacija Nogomet je več je bila ustanovljena s strani SD Prince Constantin von und zu Liechtenstein za spodbujanje razvoja in miru skozi nogomet. “To je čast za nas, da podelimo to nagrado klubu kot je Real Madrid, ki je odličen tako na športnem kot tudi na družbenem področju,” je dejal FIM generalni direktor.

Oba fundaciji bosta v prihodnje iskali načine za sodelovanje. Po podelitvi nagrade sta si Hanspeter Rothmund in Jurgen Buschmann ogledala še celoten stadion.