X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Ekipa Real Madrida zapustila Los Angeles

imageshack.us

Po dvanajstih dneh treningov v kampusu UCLA, je Real Madrid zapustil Los Angeles in se sedaj nahaja že v Philadelphiji. Med svojim letošnjim bivanjem v Kaliforniji je Real zmagal obe tekmi, ki ju je odigral.

Real Madrid je danes že v Philadelphiji, kjer bo v zgodnjih urah nedelje (ob 03:00 po srednjeevropskem času), odigral svojo zadnjo tekmo v ZDA, nasprotnik pa bo ekipa Philadelphia Union.

imageshack.us

V teh dvanajst dni je ekipa Real Madrida opravila že druge zaporedne priprave na novo sezono v kampusu UCLA. Mourinho je tako začel oblikovati sezono 2011/12 Real Madrida in ekipa se je tako v tem času odigrala tudi na dve prijateljski tekmi. Prva se je končala z zmago 1-4 proti Los Angeles Galaxyu, na kateri Callejon dosegel prvi zadetek letošnjih priprav na novo sezono. Tekma proti Chivas iz Guadalajare je Real odigral v San Diego in tudi to tekmo so beli dobili z rezultatom 0-3, kjer je imel glavno besedo Cristiano Ronaldo, ki je dosegel hat-trick.

Od leta 1961 je Real Madrid štirikrat obiskal Kalifornijo. Razmerje zmag in porazov je pri tem precej na strani belih, saj so ti na devetih tekmah slavili kar osem zmag in pri tem zabeležili le en poraz.

TEKME REAL MADRIDA V KALIFORNIJI
LETO MESTO NASPROTNIK REZULTAT
1961 Los Ángeles Los Ángeles United 0-9
1990 Los Ángeles West Bromwich Albion 1-6
FK Colonia 0-1
Reprezentanca Concacaf 0-2
Mehika 3-1
2010 Los Ángeles Los Ángeles Galaxy 2-3
San Francisco Club América 2-3
2011 Los Ángeles Los Ángeles Galaxy 1-4
San Diego Chivas Guadalajara 0-3

imageshack.us imageshack.us
imageshack.us imageshack.us