X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Kaka

Kaka po tekmi proti Philadelphia Union prvič v tej sezoni spregovoril z mediji. Brazilski vezist je vesel, da bo opravil svoje prve polne priprave z Real Madridom.

Prve polne priprave pred sezono v Real Madrid. Pomemben korak za vas …
to je zelo pomembno za mene v teh dneh. Ta sezona se je začel drugače. Vsak dan sem boljši, se telesno boljše počutim.

Imate dovolj samozavesti?
Postopoma pridobivam na samozavesti. Tudi na tem področju napredujem, kar je tudi tisto, kar mi je v preteklosti malo manjkalo. Rabim veliko samozavesti.

Ali ste razmišljali o odhodu iz Real Madrida?
Vedno sem rekel, da si želim še naprej igrati za Real Madrid. Moji prijatelji so mi vedno pomagal, kakor tudi tehnično osebje, klub … Čeprav je bilo veliko špekulacij, sem sam govoril s klubom in trenerjem in nikoli ni bilo govora o mojem odhodu. Trener mi je povedal, da me želi imeti v ekipi za naslednjo sezono in klub mi je povedal, da me nima namena prodati.

Ali ste telesno dovolj dobro pripravljeni?
Po dveh težkih sezonah bi lahko bila ta sezona zelo dobra. Letos upam, da bom užival v ​​igranju nogometa z Real Madridom.

Kaj vam je naročil Jose Mourinho?
Naj se zabavam in naj samozavestno igram.

Ali ste zavrnili nastop na Copa America?
Ne, govorim z Menezesom in smo se dogovorili, da ni bil čas, da bi se vrnil v reprezentanco. Bili so drugi igralci, ki so bili v boljši formi.