X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Karanka

Pomočnik trenerja Aitor Karanka je spregovoril z mediji po koncu tekme proti ekipi Philadelphia Union.

“To je bila naša najslabša tekma, toda pozitivna stvar pri tem je ta, da smo zmagali in da sta naši dve prejšnji tekmi pokazali kako trdo smo delali. Edina negativna stvar je poškodba Sahina. Bil je zelo navdušen nad igranjem, toda na srečo se bo že v kratkem vrnil.”

“Mourinho je dobil novo mesto v strukturi kluba, vendar pa bomo vsi še naprej enako opravljali naše delo. V lanski sezoni smo naredili nekatere stvari, zaradi kateri so bili vsi presenečeni, tako da bo v letošnjem letu zato vse bolj normalno.”

“Bilo je lepo igrati tukaj eno leto. Vsako leto je boljše.”

“Osvojitev Lige prvakov je za nas zelo pomembno. Morali bomo trdo delati za osvojitev naslova. Poleg tega se moramo tudi zavedati, da smo v lanski sezoni opravili dobro delo. Je vsekakor pomemben cilj, toda nikakor pa nismo obsedeni z njim.”

“Moramo se osredotočiti na ta zadnja dva tedna in te tri tekme, ki smo jih odigrali. O španskem super pokalu bomo govorili kasneje. Moramo izboljšati nekatere stvari iz lanske sezone.”