X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Philadelphia Union 1-2 Real Madrid

imageshack.us

Real Madrid je končal svojo turnejo 2011 po ZDA s še eno zmago. Beli so na stadionu Lincoln Financial Field (57,305 gledalcev) premagali ekipo Philadelphia Union z 1-2. Za kraljevi klub sta že v prvih desetih minutah tekme zadela Callejon in Özil, medtem ko je za domače v drugem polčasu tolažilni zadetek dosegel Farfan. Real Madrid je na treh tekmah ameriške turneje dosegel devet zadetkov, medtem ko je prejel le tri.

Xabi Alonso se je vrnil v začetno postavo Real Madrida, potem ko je manjkal na tekmi proti Chivasu. Realov vezist se je izkazal že v 2. minuti, ko je z neverjetno 30 metrov dolgo podajo zaposlil v napadu Callejona, kjer branilcu Williamsu ni uspelo izbiti žoge, tako da je do nje prišel Callejon, ki je rutinirano z desno nogo zadel v daljši vratarjev kot.

Philadelphia Union je vršila pritisk v napadu, vendar pa so jih pri tem njihove napake v obrambi drago stale. Le nekaj minut po prvem zadetku je kolumbijski centralni branilec Valdes izgubil žogo blizu svojega gola v boju z Benzemajem. Francoz je takoj podal do Özila, ki je z močnim strelom premagal vratarja Mondragona (11. minuta).

Ameriška ekipa se ni predala in tako je kar nekajkrat preizkusila zbranost Casillasa. Po odmoru je Jose Mourinho na igrišče poslal Marcela, Kakaja, Coentraa, Cristiana Ronalda in Jesusa. Po polovici drugega polčasa je trener Jesusa zamenjal z Mejiasom, ki je tako dobil prvo priložnost v prvi ekipi na ameriški turneji. Na žalost pa je bil v 80. minuti mladi vratar tudi premagal, potem ko ga je z lepim lobom premagal Farfan.

Real Madrid je pustil dober vtis v ZDA, potem ko je premagal vodilni ekipi Zahodne in Vzhodne konference ameriške lige ter legendarno mehiško ekipo Chivas Guadalajara. Bele naslednja tekma čaka v Berlinu, kjer bo njihov nasprotnik domača Hertha Berlin, nato pa bodo odigrali tekmo še eno tekmo v Angliji proti Leicester Cityu, kar bo tudi zadnja tekma v Evropi pred odhodom na priprave na Kitajsko.

Stadion: Lincoln Financial Field (Philadelphia, ZDA)
Sodnik: Alex Prus
Philadelphia Union 1-2 Real Madrid
Farfan 80.; Callejon 2., Özil 11.

Philadelphia Union: Mondragon (MacMath, 64′); Williams (Richter, 80′), Califf (González, 74′), Valdes (Miglioranzi, 74′), G. Farfán (Daniel, 46′); Mapp (Pfeffer, 70′), Carroll (Okugo, 70′), Nakazawa (Torres, 46′), Daniel (M. Farfán, 46′); Le Toux (McInerney, 65′) in Ruiz (Mwanga, 46′)

Real Madrid: Casillas (Jesús, 46′; Mejías, 67′); Arbeloa (Nacho, 67′), Varane (Joselu, 72′), Carvalho (Albiol, 46′), Casado (Marcelo, 46′), Xabi Alonso (Pepe, 46′), Granero (Coentrao, 46′), Özi (Kaká, 46′), Jesé (Cristiano, 46′), Benzema in Callejón

imageshack.us imageshack.us imageshack.us
imageshack.us imageshack.us imageshack.us