X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Ozil

imageshack.us

Mesut Ozil je po prvem treningu na Valdabebasu spregovoril za medije.

“Bolj kot na španski super pokal, se raje osredotočimo na delo, ki ga opravljamo med pripravami na pred novo sezono in da bi vsi naši igralci okrevali po poškodbah.”

“Ta ekipa je bolj zrela. Čutili smo se močne na tekmah, ki smo jih odigrali. Imamo potencial premagati vsakogar in naš cilj je osvojiti čim več naslovov. Za vse lovorike se bomo borili.”

“Veseli nas, da so se nam pridružili mladi igralci, ki so se prav tako hitro prilagodili na ekipo. Že od samega začetka priprav opravljajo dobro svoje delo.”

“Kaka in jaz imava zelo dobre odnose. Je zelo pomemben igralec za nas. Veliko pomaga ekipi in zato se tako on, kot tudi vsi mi, zavedamo njegovih izjemnih sposobnosti. Imam zelo dober odnos z njim in mi vsi ga potrebujemo.”

“Sahin in Khedira sta pomembna za ekipo. Nuri ni imel sreče pri svoji poškodbi, vendar pa sem prepričan, da bosta oba okrevala do 14. avgusta in da bomo vsi bili veseli za njiju.”

imageshack.us
imageshack.us imageshack.us imageshack.us