X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Cristiano Ronaldo & Pepe

Cristiano Ronaldo je dosegel že svoj peti zadetek na štirih pripravljalnih tekmah pred novo sezono. On in Pepe sta spregovorila za medije glede zadnje zmage v Berlinu proti Herthi.

Cristiano Ronaldo
“Doseganje zadetkov me zelo razveseli, vendar pa bi bil še bolj vesel, če bi osvojili La Ligo ali pa Ligo prvakov. Vesel sem, da sem zadel, vendar pa je moj glavni cilj pomagati ekipi do zmage.”

“Danes smo odigrali dobro tekmo. Zmagali smo in tega smo veseli. Do sedaj priprave potekajo dobro in tako mora tudi ostati. Želimo še napredovati, če želimo imeti čim boljši začetek sezone. Moramo še odigrati tri prijateljske tekme, ki nam bodo omogočale, da bomo v optimalni formi za začetek sezone.”


Pepe
“Karim je v zelo dobri formi. Za njim so odlične igre in prepričan sem, da nam lahko veliko pomagal v tej sezoni. Trije zadetki, ki jih je dosegel do sedaj, so bili zelo pomembni za nas. Callejon in Coentrao imata odlične priprave na novo sezono. Dobre predstave naših novih okrepitev so zelo pozitivne za nas, saj nas silijo, da še bolj napredujemo.”

“Dobro smo začeli tekmo. Mislim, da smo opravili svoje delo zelo dobro, glede na to kako zelo vroče je bilo in glede tega, da se naš nasprotnik dlje časa že pripravlja kot pa mi. Moramo delati trdo, da še napredujemo do začetka nove sezone.”