X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

Mourinho je po koncu tekme proti Herthi iz Berlina analiziral zmago svoje ekipe s 3:1.

“Ta tekma je bila dober trening. Hertha je v boljši formi in zato je vedno dobra izkušnja igrati proti tipično nemški ekipi, potem ko se pomeriš z ameriškimi ekipami.”

“Lepo je zmagati, vendar pa zmage v pripravljalnem obdobju pred novo sezono niso pomembne. Kar je pomembno je to, kako tekmuješ in kako prideš v formo. Moje druge sezone na klopi katerega koli kluba so bile moje najboljše, vendar pa to ni vklesano v kamen in zato ne morem garantirati kaj se bo zgodilo v tej sezoni.”

“Ekipa je boljša, potem ko dela skupaj že celo leto. Naš ritem igre je stabilen in poskušamo napredovati iz tekme v tekmo. Bolje smo povezani med seboj in več časa delamo skupaj. Danes nam je manjkalo šest igralcev, pa nam je kljub temu šlo dobro. Smo stabilni in imamo mlado jedro. To je mlada ekipa s svežimi idejami.”

“Po enoletnem delu z njim, Karim sedaj gleda na nogomet tako kot jaz. V tej sezoni ima vse možnosti za še boljšo sezono. Danes je opravil svoje delo zelo dobro in prav tako tudi v Philadelphiji. Dobro je igral in pokazal veliko navdušenja, čeprav so bile neugodne razmere za igro. Je v zelo dobri formi, veliko boljši kot pa na isti stopnji v lanskem letu.”

“Pomanjkljivost naših argentinskih igralcev po vrnitvi po minimalna. Z nami so igrali lansko leto in nazaj bodo za turnejo po Kitajski. Ne potrebujejo strogih priprav na novo sezono in zato ne bodo imeli nobenih težav.”