X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Trinajst zadetkov iz prostih strelov v dveh sezonah

Cristiano Ronaldo je še naprej stroj za doseganje zadetkov. Potem, ko je Portugalec v sredo na prijateljski tekmi proti Herthi iz Berlina znova dosegel zadetek iz prostega strela, je Cristiano Ronaldo v dveh letih v dresu Real Madrida dosegel že 13 zadetkov iz prostih strelov. Specialist prostih strelov je svoj račun zadetkov iz prostih strelov odprl v Zürichu v sezoni 2009/10.

Natančen in močan strel. To je bila formula prvega zadetka Cristiana Ronalda v dresu Real Madrida iz prostega strela. V sezoni 2009/10 je kraljevi klub igral v skupinskem delu Lige prvake v Zürichu, ko je Ronaldo v prvem polčasu najprej dosegel svoj prvi zadetek iz prostega strela, nato pa je v drugem polčasu še enkrat ponovil vajo ter dosegel še drugi zadetek iz prostega strela, kjer je bil znova brez moči vratar Züricha. Tudi naslednji zadetek iz prostega strela je Portugalec dosegel v Ligi prvakov in sicer proti Marseillu. Po treh zadetkih v Ligi prvakov je nato na svoj račun dodal še tri zadetke v La Ligi na tekmah proti Valladolidu, Getafam in Villarrealu.

V lanski sezoni je Cristiano znova dosegel zadetek iz prostega strela v Ligi prvakov in sicer na tekmi proti Milanu. Nekaj mesecev prej je Ronaldo že dosegel prvi zadetek iz prostega strela in sicer na prijateljski tekmi pred sezono v ZDA na tekmi proti Club America. Na drugi strani je v La Ligi dosegel štiri zadetke in sicer po enega Athletic Bilbau in Zaragozi ter kar dva Villarrealu, ki več kot očitno leži Ronaldu kar zadeva prostih strelov.

Cristiano Ronaldo je trenutno tudi najboljši strelec Real Madrida na prijateljskih tekmah pred novo sezono s petimi zadetki. Svoj primat med igralci v belem dresu je potrdil tudi v sredo na tekmi proti Herthi Berlin, kjer je dosegel zadetek iz približno 25. metrov. Ronaldo je tako trenutno že pri številki 13, kar zadeva doseženih zadetkov iz prostih strelov v dresu Real Madrida, vendar pa smo lahko vsi prepričani, da se bo ta številka do konca sezone 2011/12 samo še povečala.

ZADETKI CRISTIANA RONALDA IZ PROSTIH STRELOV V DRESU REAL MADRIDA
SEZONA TEKMA ŠT. GOLOV
2009-2010 Zúrich- Real Madrid 2
Marsella-Real Madrid 1
Valladolid-Real Madrid 1
Getafe-Real Madrid 1
Real Madrid-Villarreal 1
2010-2011 Villarreal-Real Madrid 2
Real Madrid-Milan 1
Real Madrid-Athletic Bilbao 1
Zaragoza-Real Madrid 1
Club América-Real Madrid 1
2011-2012 Hertha Berlín-Real Madrid 1
Zadnji v nizu zadetkov Ronalda iz prostega strela na tekmi proti Herthi: