X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Emirates sponzor Real Madrida naslednjih pet sezon

imageshack.us

Real Madrid in Emirates sta sklenila novo sponzorsko sodelovanje za naslednjih pet let. Podpisa pogodbe so se udeležili predsednik Real Madrida, Florentino Perez, podpredsednik trgovskih dejavnosti za Evropo in Rusijo, Salim Obaidalla in še nekateri člani vodstva korporacije Emirates ter tudi 20 igralcev prve ekipe.

Dogovor o sodelovanju je bila predstavljen na petkovi novinarski konferenci na stadionu Santiagu Bernabeu, s čimer je Emirates postal partner in uradni letalski prevoznik kluba za naslednjih pet let.

imageshack.us imageshack.us imageshack.us

Florentino Perez je ob tem dejal: “Emirates so svetovno znano podjetje, ki je vedno spoštovalo in cenilo šport. Letalska družba deli naše prepričanje v zvestobo, trud, zavezanosti in inovacij in ta skupna načela bodo ustvarila posebno razmerje. Prepričani smo, da nas bo to strateško partnerstvo povezalo z veliko našimi privrženci po vsem svetu.”

“1. avgusta lani smo začeli z rednimi letalskimi linijami v Madrid in to je odličen način za Emirates, da počasti svoj prvo obletnico, hkrati pa nam to omogoča, da stalno podpiramo šport in športne privržence po celem svetu,” je dodal Salem Obaidalla.

imageshack.us imageshack.us imageshack.us

Dogovor se je končal z izmenjavo daril. Real Madrid je predstavnikom Emirates podaril dres Real Madrid, medtem ko je v zameno prejel eno od replik letala letalske družbe Emirates.

imageshack.us imageshack.us imageshack.us
imageshack.us imageshack.us imageshack.us