X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

Jose Mourinho je po peti zaporedni zmagi Real Madrida spregovoril z mediji, katerim je povedal, da je vesel nove zmage.

“Bila je drugačna tekma v primerjavi s tistimi, ki smo jih odigrali v ZDA proti ameriškima in mehiški ekipi. Bila tekma z drugačnim ritmom igre, ki je veliko bolj evropski. Leicester se je izkazal za dobro ekipo, ki si v letošnji sezoni prizadeva uvrstiti v Premiership. Ko smo bili v Berlinu, smo igrali z drugačnim ritmom, tako da nam je bilo danes težje.”

“V Berlinu se je prvič zgodilo, da je kateri od mojih igralcev odigral vseh 90 minut. Rad vidim, da vsi dobijo svoje minute in zato sem srečen. Odigrali smo trdo igro, z določenim ritmom in določeno mejo agresivnosti, čeprav je bila tekma čista in zato nam je zelo pomagala v pripravah na novo sezono. Leicester je bil trd nasprotnik in se naj je zelo dostojno upiral. Trenutno sem srečen, saj praktično nimamo poškodovanih igralcev, pri čemer Sahin ni zaigral zaradi moje odločitve. Trenutno je poškodovan le Altintop, kar je pozitivno za nas.”

“Zidane je direktor prve ekipe. Bil je z nami v Los Angelesu, vendar pa je potrebno postoriti še določene stvari tudi v Madridu in tako smo sedaj na vrsti jaz in moji igralci, da gremo naprej in se kar se da dobro pripravimo na novo sezono. Zadovoljni smo z njegovim napredkom v vlogi direktorji, poleg tega pa se je hitro prilagodil in je zato še toliko bolj srečen.”

“Nič ni na tem, da Benzema odhaja v Arsenal. Benzema ne zapušča Real Madrida in zato pri tem ni nobenih špekulacij.”

“On (Adebayor, op.p.) je tukaj zato, ker je naš prijatelj. On je eden izmed nas. Ni važno, če igra v Real Madridu ali v Manchester Cityu ali v katerem koli drugem klubu. On je eden izmed nas. Šest mesecev je bil v Real Madridu in v tem času je vsem prirasel k srcu. Je super fant. Vsi ga ljubimo, tako da ko nas je poklical in nas prosi za dovoljenje, da pride, v trenutku nihče ni rekel, da ne sme priti. Z nami je bil v slačilnici in je vedno dobrodošel. Če bo prišel nazaj ali ne, pri tem ni pomembno. 31. avgust bodo vsi vedeli, kdo je v ekipi, kdo ne in kje bo on igral. Prišel je kot prijatelj in zato je vedno dobrodošel.”