X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Casillas & Ramos

imageshack.us

Iker Casillas in Sergio Ramos sta po prvem treningu na Kitajskem spregovorila z mediji, ki so se z velikim zanimanjem pričakali prva dva kapetana Real Madrida

Casillas
“Nismo obsedeni s tekmo španskega super pokala proti Barceloni, saj smo sem prišli odigrati turnir po svojih najboljših močeh in zato vsi dajemo vse od sebe na treningih.”

“Prezgodaj je še za primerjave z ekipo iz prejšnjega leta. Kar lahko povem je to, da smo mlada ekipa z veliko konkurence znotraj ekipe in trener ima zadnjo besedo pri izbiri prve postave.”

“Ekipa iz galaktičnih časov je dominirala v španskem in evropskem prvenstvu in to je dejstvo. Sedanja ekipa je še zelo mlada, vendar pa je zelo ambiciozna, tako da njen uspeh šele prihaja. Ta ekipa si želi velikih uspehov.”

“Za nas je vsaka tekma pomembna. Vsakič, ko Real Madrid igra tekmo, jo mora zmagati in s takšno mentaliteto smo prišli tudi na Kitajsko.”

imageshack.us imageshack.us

Sergio Ramos
“Sedaj ni pravi čas za primerjave z Barcelono. Nismo tukaj, da bi se pogovarjali o takšnih stvareh. Za nas je pomembno to, da se dobro pripravimo na sezono, v kateri bomo tekmovali z močnimi ekipami, kot je to Barcelona.”

“Ponosen sem, da sem lahko tukaj. Tukaj so vsi zelo hvaležni, vedno z nasmehom na obrazu, prav tako da so tudi prijazni in to je bila zelo lepa dobrodošlica.”

“Liga prvakov je največje klubsko tekmovanje in zelo rad bi ga osvojil, vendar pa smo še daleč od tega. Obstaja veliko favoritov za končno zmago in tudi mi spadamo med njih. Vendar pa je sedaj najpomembnejše stvar ta, da se dobro pripravimo na sezono.”

imageshack.us imageshack.us