X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Di Maria prispel na Kitajsko

imageshack.us

Angel di Maria se je pridružil ekipi Real Madrida na pripravah na Kitajskem. Argentinec, ki je med drugim prejšnji mesec igral na Copa Americi, je tako še zadnji igralec, ki se je pridružil Real Madridu na pripravah na novo sezono. Krilni igralec je prispel na Kitajsko z direktnim letom iz Pariza in kmalu po prihodu v hotel, ki gosti ekipo Real Madrida, je spregovoril za Realmadrid.com.

Angel Di Maria je zelo navdušen in komaj čaka, da začne trenirati z ekipo: “Zelo sem vesel, da sem tukaj, da začnem priprave pred sezono s svojimi soigralci. Želel sem si začeti s treningi in sedaj se počutim dobro.” Argentinec se zaveda dela, ki ga je opravila ekipa do sedaj, potem ko si je ogledal vse dosedanje tekme Real Madrida: “Resnica je, da imamo zelo dobro ekipo. Nove okrepitve so se zelo hitro prilagodile na ekipo in želim si delati z njimi.”

imageshack.us imageshack.us

Uradna tekmovanja se začnejo čez slaba dva tedna in ob tej priložnosti je Di Maria spregovoril tudi o tem, kakšni so cilji Real Madrida v tej sezoni: “Španski super pokal je naš prvi cilj, na katerega se tudi pripravljamo. To je prva razpoložljiva lovorika sezone in zato moramo storiti vse, da jo osvojimo. Potem je tukaj seveda še Liga prvakov, toda do tega je še daleč.”

Glede svojih individualnih pričakovanj je Di Maria zelo jasen: “To je moja druga sezona tukaj in upam, da bom še naprej s svojim delom prepričeval trenerja, da me uvrsti v prvo enajsterico, poleg tega pa si želim pokazati še boljše igre, kot sem jih pokazal v prvem letu tukaj.” Na koncu je Argentinec dejal, da je zelo vesel na Kitajskem: “Ta dežela mi prikliče lepe spomine, saj sem tukaj pred tremi leti postal olimpijski prvak z argentinsko reprezentanco.”

imageshack.us imageshack.us