X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Cristiano Ronaldo & Marcelo

imageshack.us

Cristiano Ronaldo in Marcelo sta naslednja dva igralca, ki sta stopila pred novinarje pred treningom. Zaradi prisotnosti Portugalca na novinarski konferenci, so kitajski mediji povsem napolnili sobo namenjeno novinarskim konferencam.

Cristiano Ronaldo
“Vprašanje glede novega napadalca boste morali zastaviti Mourinhu ali predsedniku kluba, ne meni. Sam nimam nič za povedati glede tega.”

”Ne razmišljamo o tekmi španskega super pokala, saj smo sredi priprav na novo sezono. Ko bo prišla na vrsto tekma super pokala, bomo začeli razmišljati o njej.”

”Imamo ambicije in željo potem, da osvojimo lovorike. Imamo odlično ekipo in odličnega trenerja. Upajmo, da bomo osvojili lovorike, ki si jih vsi tako želimo.”

”Sedaj še ne morem reči, da je ta ekipa Real Madrida boljša kot ekipa iz lanske sezone, tako da bom vam lahko odgovoril na to vprašanje, ko se bo sezona dejansko tudi začela. Sedaj še ni pravi čas za oceno ekipe.”

”Tekma proti Guangzhouzu bo še ena od pripravljalnih tekem v nizu, ki jo moramo zmagati, saj to dobro vpliva na nas. Do začetka sezone moramo priti v najboljšo možno formo.”

imageshack.us

imageshack.us imageshack.us imageshack.us

Marcelo
”Vsako leto moraš trdo trenirati, kajti konkurenca v Real Madridu je ogromna, in v letošnjem letu bo ta samo še večja. Coentrao je odličen igralec in konkurenca je vedno dobra.”

”Ekipa je odlična. Naš cilj je, da bi bili na samem vrhu že od začetka sezone in trenutno smo na pravi poti.”

imageshack.us

imageshack.us imageshack.us