X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Jese & Albiol

Po najvišji zmagi Real Madrida v pripravljalnem obdobju sta Bila Jese in Albiol zadovoljna s šesto zaporedno zmago, mladi Jese pa je imel poleg tega še dodaten razlog za veselje, saj je dosegel svoj prvi zadetek v prvi ekipi kraljevega kluba.

Jese Rodriguez
“Zelo sem vesel svojega prvega zadetka za prvo ekipo Real Madrida. Vsi moji soigralci so mi čestitali, vendar pa so mi ob enem tudi povedali, da me čaka še veliko dela.”

“Moram še naprej trenirati. Odigrali smo odlično tekmo, kljub vročini in zato smo vsi zelo veseli z načinom naše igre ter z naklonjenostjo, ki smo jo prejeli od naših navijačev na Kitajskem.”

Raul Albiol
“Odigrali smo odlično tekmo in dosegli veliko zadetkov. Prepričan sem, da je ves svet užival ob gledanju tekme. Sedaj moramo razmišljati o sobotni tekmi in šele nato bodo prišle priprave na prvo uradno tekmo, ki bo 14. tega meseca. Ekipa je igrala zelo dobro v prvem polčasu. Počutil sem odlično in udobno na igrišču.”