X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

Jose Mourinho je spregovoril za medije po visoki zmag Real Madrida nad Guangzhoum in pri tem izrazil svoje zadovoljstvo z načinom igre belih.

“Jasno je, da Guangzhou ni na najvišji ravni. To je bilo prvič, da sem igral proti kitajski ekipi in sem se pripravil na tekmo tako, da sem jih gledal igrati. To je ekipa, ki je trenutno v razvoju. Vendar, kar je bolj pomembno v nogometu je strast in na Kitajskem je veliko strasti za tekme.”

“Ne bom tvegal s Sahinom. Veliko trenira in je izčrpana. Imamo odlično ekipo, vendar pa smo na kratkem z igralci in si ne moremo privoščiti, da bi še izgubili katerega igralca samo 15 dni pred začetkom sezone. Nisem prepričan, če bo v soboto doživel svoj prvenec v belem dresu.”

“To je bila pomembna tekma za nas. Zmagali smo vseh šest tekem, ki smo jih igrali do sedaj, vendar pa to ni tisto kar je pomembno. Kaj je dobro pri tem so treningi, ki jih imamo sedaj. Treniramo zelo trdo in igramo z veliko intenzivnostjo. Real Madrid je svoj prestiž, ki ga moramo braniti vsakič, ko igramo in danes smo to storili v resen način.”