X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Canales ključni igralec na tekmi proti Ekvadorju

Sergio Canales je včeraj debitiral na FIFA svetovnem prvenstvu U-20 v Kolumbija z odliko, potem ko je za zmago Španije nad Ekvadorjem prispeval zadetek in podajo, s čimer so si mladi Španci že zagotovili igranje v izločilnih bojih. Vezist Real Madrida je v igro vstopil šele v drugem polčasu in le 10. minut kasneje je špansko reprezentanco do 20 let popeljal v vodstvo, 5. minut pred koncem pa je bil še asistenz za končni rezultat 2-0. Zahvaljujoč zmagi proti Ekvadorju in ostalim rezultatom, si je Španija s šestimi točkami že zagotovila prvo mesto v skupini C ter s tem napredovanje v izločilne boje.

Na svetovnem prvenstvu je debitiral tudi mladi vratar ekipe Real Madrid C, Fernando Pacheco, pri čemer je pokazal odlično predstavo in je bil nedvomno eden od junakov tekme.Pri Ekvadorcih je imel Jesus kar dve 100 % priložnosti za zadetek, vendar pa se je v obeh primerih izvrstno izkazal Pacheco, ki je tako dodal svoj delež k zmagi mlade španske reprezentance.