X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Higuain & Benzema

imageshack.us

Gonzalo Higuain in Karim Benzema sta po jutranjem treningu na olimpijskem stadionu v Tianjinu stopila pred medije.

Gonzalo Higuain
“Ni moja delo, da povem, če klub potrebuje novega napadalca ali ne, saj je to vprašanje za klub in trenerja. Vsako leto se mi zastavljajo ista vprašanja in tega imam že dovolj. Sam sem tukaj da pomagam, da dosegam zadetke in da treniram s to ekipo. Imam zaupanje vase in v svoje delo, zaradi česar sem miren. Klub in navijači so me vedno zelo dobro obravnavali.”

“Ne razmišljamo še o tekmi španskega super pokala. Sedaj razmišljamo le o sobotni tekmi. Nismo tukaj, da bi razpravljali o Barceloni.”

“Zgradili smo odlično ekipo, imamo fantastične napadalce in pričakovanja so visoka.”

imageshack.us
imageshack.us imageshack.us

Karim Benzema
“S Cristianom se razumeva zelo dobro. Je moj prijatelj na in izven igrišča. Sam moram nadaljevati z delom, ki ga opravljam sedaj in dobo igrati na tekmah. Jasno je, da damo vsi vse od sebe v tej ekipi.”

“Sedaj se veliko boljše počutim v svoji koži in treniram resnično trdo, da bi lahko igral dobro na naših tekmah. To je tisto kar trener pričakuje od mene in to poskušam tudi narediti.”

“Ni moje delo, da povem, če bi moral priti novi napadalec ali ne, saj je to odvisno od trenerja in predsednika.”

imageshack.us imageshack.us