X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Pepe & Arbeloa

imageshack.us

Pepe in Alvaro Arbeloa sta spregovorila za medije na olimpijskem stadionu v Tianjinu po zadnjem treningu ekipe na Kitajskem.

Pepe
“Trenutno smo osredotočeni na svoje delo in na našo zadnjo pripravljalno tekmo proti Tianjinu. O španskem super pokalu se bomo pogovarjali, ko bo prišel čas za to.”

“Imamo odlično ekipo z odličnimi igralci in v tem letu se bomo borili za vse lovorike. Navijačem želim povedati, da bomo dali vse od sebe, da jih osrečimo.”

“Igrali smo proti nasprotnikom, ki so v boljši formi kot mi. Delali smo zelo dobro in zato se počutimo zelo dobro. Naš cilje je, da bi bili v dobri formi, ko se bo sezona začela. Sedaj smo bolj zrela ekipa, ker smo bili skupaj že eno leto.”

imageshack.us
imageshack.us imageshack.us imageshack.us

Arbeloa
“Ne zanima nas kaj počnejo drugi, saj smo osredotočeni le na to kaj mi počnemo.”

“Okrepili smo se z odličnimi igralci. Coentrao je odličen nogometaš in v letošnjem letu, tako kot vedno, se bom moral zelo potruditi, da bom dobili mesto v začetni postavi. V letošnjem letu je cilj ekipe, da bi bili še močnejši, kot v lanski sezoni. Zelo dobro smo okrepili ekipo in smo boljše pripravljeni na novo sezono.”

“Radi bi se zahvalili vsem ljudem tukaj na Kitajskem, ker so nas sprejeli medse tako lepo. Zelo smo veseli, da smo tukaj.”

imageshack.us
imageshack.us imageshack.us