X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

Jose Mourinho je stopil pred zbrane novinarje po prepričljivi zmagi svoje ekipe v Tianjinu. Portugalec na klopi kraljevega kluba je ob tem spregovoril o tekmi, o delu svojih igralcev v pripravljalnem obdobju in tudi o poškodbi Sergia Ramosa.

“Težko je bilo to tekmo z ekipo, ki je psihično izčrpana. Ni bil lahek teden, razmere na igrišču o bile zelo slabe za igranje in v zadnjih dneh nismo trenirali najboljše. Poleg tega je prišlo do nekaj vroče krvi, tako da smo raje odigrali bolj mirno v nadaljevanju proti nasprotniku, ki je bil slabši kot pa naš prejšnji tekmec. Priprave na novo sezono smo končali brez kakšnih večjih problemov in sedaj gremo domov. Zadovoljen sem z odnosom svojih varovancev med tem tednom na Kitajskem. Škoda, da igralci ne bodo imeli počitka, saj jih čakajo reprezentančne akcije, toda priprav na novo sezono je konec.”

“Kar me je zanimalo v pripravljalnem obdobju je bilo delo ekipe. V ZDA smo veliko in dobro trenirali, v tednu v Evropi smo videli rezultate treningov, ki smo jih opravili v ZDA in na Kitajskem smo pokazali prestiž Real Madrida na najboljši možni način, ker so igralci igrali zelo resno.”

“Zadnjič sem v intervjuju v španščini rekel, da imam kratko klop, vendar sem to rekel, ker si to tudi sam želim. To ne pomeni, da potrebujem igralce, toda v španskih medijih sem potem vseeno prebral, da je Mourinho rekel, da potrebuje nove igralce. Na srečo lahko spregovorim tudi v angleščini, saj je moja angleščina verjetno boljša kot moja španščina.”

“Skrbi me poškodba Ramosa. Priprave na novo sezono ni dobro začel. Mislil je, da je z njim vse v redu, toda s poleti in letali ter z igranjem na slabo pripravljenem igrišču, se je poškodba obnovila. Nisem prepričan, če bo pripravljen za španski super pokal. Bomo videli.”