X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

10 vpoklicanih igralcev Real Madrida

Deset igralcev prve ekipe Real Madrida je bilo vpoklicanih v svoje reprezentance, ki bodo sredi tedna igrale mednarodne prijateljske tekme. Španija s Casillasom, Arbeloo, Albiolom in Xabi Alonsom na čelu se bo pomerila z Italijo. Portugalska s Pepejem, Cristianom Ronaldom, Carvalhom in Coentrãom bo igrala proti Luksemburgu. Benzema je bil vpoklican v francosko reprezentanco, ki bo igrala proti reprezentanci Čila, medtem ko je bil Varane vpoklican v francosko reprezentanco do 21 let.

Po prihodu iz azijske turneje in preden se ekipa osredotoči na bližajočo prvo tekmo španskega super pokala, se bo deset igralcev Real Madrida pridružilo svojim reprezentancam. Španski selektor Vincente Del Bosque je vpoklical pet igralcev kraljevega kluba (Casillasa, Ramosa, Arbeloo, Albiola in Xabi Alonsa) za prijateljsko tekmo Španije v Bariju proti domači Italiji, vendar pa bodo v Italijo odpotovali le štirje, saj se je Sergio Ramos na zadnji tekmi Real Madrida poškodoval in je tako med drugim vprašljiv tudi za prvo tekmo španskega super pokala, ki bo na sporedu že to nedeljo.

Italija – Španija Stadion San Nicola Bari (Italija) Sreda, 10. avgust
20:45

Štirje Portugalci v ekipi Real Madrida so prav tako prejeli klic svojega selektorja in tako bodo Pepe, Cristiano Ronaldo, Carvalho in Coentrão odigrali prijateljsko proti Luksemburgu v Algarvi, ki bo podlaga za pripravo na naslednjo kvalifikacijsko tekmo evropskega prvenstva 2012.

Portugalska – Luksemburg Stadion Algarve (Portugalska) Sreda, 10. avgust
21:00

Po izjemnih predstavah v dresu Real Madrida v pripravljalnem obdobju, Karim Benzema želi pokazati odlično predstavo tudi v reprezentančnem dresu. Napadalec se bo tako v sredo s svojimi reprezentančnimi kolegi pomeril proti reprezentanci Čila v Montpellierju.

Francija – Čile Stadion La Mosson
Montpellier (Francija)
Sreda, 10. avgust
20:45

Mladi Realov centralni branilec, Raphael Varane, ne bo igral nobene mednarodne tekme v tem tednu, vendar pa je bil vseeno vpoklican v francosko reprezentanco do 21 let, ki bo od ponedeljka do srede skupaj trenirala v Clairefontainu.

Trening Francija U-21 Clairefontaine (Francija) od 8. do 10. avgusta