X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Benzema

Za Karimom Benzemajem so odlične priprave na novo sezono, kar potrjuje osem doseženih zadetkov Francoza. Karim je trenutno osredotočen na nadaljevanje tega v francoski reprezentanci, ki bo v sredo igrala prijateljsko tekmo proti reprezentanci Čila, vendar pa je vseeno še našel čas za intervju za španski športni dnevnik As.

“Imeti Zizouja in trenerja kot je Jose Mourinho ob sebi, bo zelo napredoval v Real Madridu.”

“Na kolektivni ravni smo opravili zelo dobre priprave na novo sezono Poskušali bomo zmagati na vseh frontah na katerih igramo in mislim, da bomo imeli odlično sezono.”

“V Real Madridu sem pridobil veliko izkušenj. Sedaj sam že spadam med veterane. Dobro se razumem z vsemi igralci. Na primer, s Cristianom se veliko pogovarjam in šalim, tako da je moj dober prijatelj in mi daje dobre nasvete.”

“Varanu bom poskusil pomagati iz svojih lastnih izkušnje, ker sem sam dal že vse to skozi, kar sedaj on daje. Povedal sem mu, da sem mu vedno na voljo za vse težave in če bo potreboval bilo kakšno pomoč. Varane je že zelo mlad, vendar pa je zelo talentiran in že sedaj zelo dober.”

“Izgubil sem 7 kilogramov v primerjavi z istim časom lansko leto, tako da imam sedaj idealno težo. Preden sem se pridružil na pripravah Real Madridu, sem preživel en teden v kliniki v Meranu (Italija).”