X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Butragueño

Direktor za institucionalne odnose pri Real Madridu, Emilio Butragueño, je po koncu včerajšnje tekme proti Barceloni dal jasno vedeti, da se ekipa po remiju ne bo predala.

“Njihovi poškodovani igralci so pravočasno okrevali in so na koncu tudi igrali ter priigrali remi, vendar pa smo mi Real Madrid in mislimo, da lahko zmagamo na povratni tekmi.”

“Ostanimo pri dobrem. Real Madrid je odigral odlično tekmo proti težkemu tekmecu. Prvih 25 minut je bilo naravnost fantastičnih. Barcelono smo prejeli zelo visoko in tako razen dveh zadetkov ni imela nobene priložnosti. Prav zaradi tega je bil končni rezultat nepravičen.”

“Od rezultatu 2-2 smo narekovali tempo igre in vseskozi napadali. Real Madrid si je zaslužil zmago z več kot le enim golom razlike. Ekipa je pokazala neverjeten tempo za ta čas sezone. Na povratni tekmi nam bo težko, vendar pa je ekipa pokazala, da je vse mogoče. Upam, da bomo bili bolj učinkoviti.”